Car-Systems (CSS)

In het MKB heb ik me in het bijzonder gericht op het automatiseren van (universele) auto- en garagebedrijven. Naast de IT infrastructuur heb ik me gespecialiseerd in het inrichten en onderhouden van Car-Systems (CSS).
Hiervoor organiseren we regelmatig informatieavonden: www.car-systems.nu

Car-Systems is een zeer praktisch integraal softwarepakket voor de universele autobedrijven: eenvoudig afspraken registreren, de afspraak is meteen uw werkorder, bestel bij uw eigen leverancier de onderdelen vanuit uw werkorder en stel zo automatisch uw facturen op. Uw onderdelenleverancier beveelt Car-Systems aan.

Als u gebruik maakt van de klok-module kunnen de gewerkte uren automatisch op de factuur worden geplaatst. U kunt dit natuurlijk per factuur aanpassen.
Daarnaast kunt u ook eenvoudig zaken uit uw eigen magazijn toevoegen aan de order.
Auto klaar = factuur gereed!

Verder biedt het pakket mogelijkheden voor banden administratie, auto in- en verkoop, APK bewaking (afmelden/vrijwaren via uw eigen provider: RDC/VWE/A2SP), E-mailingen, Auto gereed SMS service, etc etc…
Meer over het pakket kunt u lezen op de officiële website: www.garagesoftware.nl

Mijn dienstverlening inzake Car-Systems:

Als free-lance ICT-er heb ik mij gespecialiseerd in Car-Systems implementaties.
Ik kan u de voorbereiding uit handen nemen, uw IT omgeving controleren, eventueel uw hardware aanpassen en zorgdragen voor een naadloze overgang met minimale overlast voor uw medewerkers en klanten. Na installatie kan ik uw gebruikers een of meerdere dagen begeleiden zodat uw bedrijfsprocessen geen hinder ondervinden van de pakket-wisseling.
Doorgaans is dit een proces van één dag, afhankelijk van het aantal mensen dat moet worden geïnstrueerd en hoeveel modules moeten worden ingericht.

Bestaande klant?

Bent u bestaande klant en haalt u nog niet alles uit Car-Systems, dan kan het zinvol zijn een dag(deel) support af te nemen om uw garageproces nog beter te automatiseren of het pakket uit te breiden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Demo op locatie:

Nieuwe belangstellenden kunnen een vrijblijvende live demonstratie aanvragen. In een klein uurtje laat ik dan de meeste functies van de programmatuur zien.

Vraag naar de mogelijkheden: info@hjkiers.nl

Car-Systems is een product van Car-Systems BV in Heerlen.

Rayon:

RayonCSS